Lactobacillus rhamnosus GG

Lactobacillus rhamnosus GG

Lactobacillus rhamnosus GG olyan tejsavbaktérium, amely segít fenntartani az egyensúlyt a "jó és rossz baktériumok között, megakadályozza a káros baktériumok növekedését a gyomorban és a belekben.1985-ben fedezték fel, nevében a GG a két felfedez? tudós családnevét jelöli.
Ez a legtöbb klinikai vizsgálattal rendelkez? törzs.
Túléli a gyomor savas közegét, hozzátapad a bél epitheliális sejtjeihez, és antimikróbás anyagokat termel, sIgA szintet emeli. Így az emésztést, és az immunrendszer m?ködését is el?nyösen befolyásolja.
Természetes módon csökkentik a bélrendszer pH-ját (biológiai savanyító hatás), ezzel gátolják a kórokozó mikroorganizmusok növekedését, nem engedik megtapadni a bélfelszínen a patogén mikroorganizmusokat, gátolják növekedésüket és szaporodásukat.

Az étrend-kiegészít? nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!